Kulüp yönetimi olarak, çalışmalarımızı, etkinliklerimizi konuşmak ve önerileri dinleyip fikir alışverişi sağlamak üzere toplantı gerçekleştirdik.

Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü yönetimi, kulübün çalışmalarını, düzenlediği etkinlikleri ve gelecekte yapmayı planladığı projeleri konuşmak ve önerileri dinlemek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, kulübün bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinliklerin başarıları ve sorunları ele alındı. Ayrıca, kulübün üye sayısının artırılması ve üyelerin katılımını arttırmak için neler yapılması gerektiği de tartışıldı.

Kulübün ilerleyen dönemlerde yapmayı planladığı projeler de toplantıda ele alındı. Bu projeler arasında, havacılık ve uzay teknolojileri konusunda seminerler, atölye çalışmaları ve yarışmalar düzenlenmesi yer aldı. Ayrıca, kulübün, üyelerinin bilgi ve tecrübelerini artırmak için akademik çalışmalar yapması ve bu çalışmaları yayınlaması da hedefler arasında yer aldı.

Toplantıda ayrıca, kulüp üyelerinin önerileri ve fikirleri de dinlendi. Bu öneriler arasında, kulüp etkinliklerinin daha fazla tanıtılması ve kulübün daha sıkı bir iletişim ağı oluşturması yer aldı.

Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü yönetimi, toplantı sonrasında kulübün daha da gelişmesi ve üyelerinin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmesi için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.