Hakkımızda

Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü 2020 yılında Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümü bünyesinde öğrenciler tarafından kurulmuştur. Çalışmalarına Makine Mühendisliği öğrencileri ile başlayan kulüp ,gün geçtikçe katılım alanını genişletmiştir.Düzenlediği eğitim ve söyleşiler ile mühendislik öğrencilerinin daha vasıflı bireylere dönüşmesinde rol oynayan kulübümüz , sürekli gelişimi kendine misyon edinmiştir . Havacılık ve Uzay alanında yarışmalar, projeler , toplantılar, teknik geziler, söyleşiler ve sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilerin bu alanda bilgilenmelerini ve Havacılık ve Uzay projelerinde veya araştırma alanında faaliyet göstermelerini desteklemektir.Gerçekleştirdiği çalışmalara 2021 yılında Sosyal Sorumluluk Projelerini ekleyen Havacılık ve Uzay Kulübü , elindeki imkanları daha da arttırarak birçok genç kardeşimize ilham olmayı hedeflemektedir.