akültemiz Danışma Kurulu üyelerimiz, Üniversite-Sanayi işbirlikleri ve BAKKA ile Üniversitemizin ihtisaslaşma alanı başta olmak üzere ortak proje fikirleri ve Bartın bölgesinin gelişmesi için potansiyel projeler hakkında toplantı gerçekleştirildi. Kulüp

Fakültemizin Danışma Kurulu üyeleri, Üniversite-Sanayi işbirlikleri ve Bölgesel Kalkınma İdaresi Başkanlığı (BAKKA) ile Bartın Üniversitesi'nin ihtisaslaşma alanı başta olmak üzere ortak proje fikirleri ve Bartın bölgesinin gelişmesi için potansiyel projeler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, kulüp kurucu başkanımız Selim Doğukan Yolcu, kulübümüzü ve proje faaliyetlerimizi anlatarak, kulübümüzün vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda, Bartın Üniversitesi'nin, bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak için öncelikli ihtisas alanları üzerinde duruldu. Bu kapsamda, Üniversite-Sanayi işbirlikleri, bölgedeki firmalarla işbirliği yaparak, ortak proje fikirleri geliştirme konusunda fikirler paylaşıldı. BAKKA'nın sunduğu finansal destekler ve teşviklerle de bu projelerin hayata geçirilmesi hedeflendi.

Kulüp kurucu başkanımız Selim Doğukan Yolcu, kulübün havacılık ve uzay teknolojileri alanındaki faaliyetlerini anlattı ve kulübün gelecek hedeflerini paylaştı. Kulübümüzün, üniversite öğrencilerinin bilgi ve tecrübe sahibi olmalarını sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlediği ve bu etkinliklerin üniversite-sanayi işbirlikleri açısından da faydalı olduğu belirtildi. Ayrıca, kulübümüzün gelecek dönemde yapacağı projeler ve bu projelerin Bartın bölgesinin gelişimine katkı sağlayacağı da vurgulandı.